ico

Ministarstvo turizma objavilo Poziv za predlaganje umjetničko-edukativnih programa i/ili radionica za „Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi“

Nalazite se ovdje: Home » Ministarstvo turizma objavilo Poziv za predlaganje umjetničko-edukativnih programa i/ili radionica za „Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi“

Ministarstvo kulture objavilo je Poziv za predlaganje umjetničko-edukativnih programa i/ili radionica za Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi, nacionalni dopunski program u vrtićima te osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj za 2019. godinu.

„Ruksak (pun) kulture“ je umjetničko-edukativni program vezan uz umjetnost i kulturu, a u hrvatskim vrtićima i školama provodit će ga stručnjaci različitih umjetničkih područja (književnici, likovni, kazališni, glazbeni, plesni, filmski i drugi umjetnici te studenti umjetničkih akademija ili drugih fakulteta koji pokrivaju predmetne djelatnosti) koje program Ruksak (pun) kulture uključuje.

Pravo podnošenja prijava na temelju ovoga Poziva imaju sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi na području Republike Hrvatske, a predloženi programi i/ili radionice trebaju pokrivati područja izvedbenih umjetnosti, vizualnu i filmsku umjetnost, književnost i kulturnu baštinu.

Prijave na na temelju ovoga Poziva mogu se podnositi od 17. rujna do 19. listopada 2018. godine, a više informacija saznajte na Internet stranici Ministarstva kulture:

https://www.min-kulture.hr/default.aspx?id=21238