Otvoren Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u postupku pred-odabira na temelju odobrenih Planova razvoja širokopojasne infrastrukture
22. ožujak 2019. @09:27:55

Otvoren je Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u postupku pred-odabira na temelju odobrenih Planova razvoja širokopojasne infrastrukture, vezano za odabir prihvatljivih prijavitelja te ispunjavanje kriterija za prijavu na Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava “Izgradnja mreža sljedeće generacije (NGN)/pristupnih mreža sljedeće generacije (NGA) u NGA bijelim područjima” – prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne i regionalne samouprave, a rok prijave je 17. lipnja 2019.

Javni poziv namijenjen je jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja, da dostave iskaz interesa za sudjelovanje u postupku pred-odabira.

Više informacija dostupno je na poveznici:

https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/javni-poziv-za-iskaz-interesa-za-sudjelovanje-u-postupku-pred-odabira-na-temelju-odobrenih-planova-razvoja-sirokopojasne-infrastrukture-a-vezano-za-odabir-prihvatljivih-prijavitelja-te-ispunjavanje-k/?fbclid=IwAR2pduRVX_SbfeP2GPNY1c5GvWE53gr_sHkOVvkeEGeMPKpDpLOPDkm_XNs
Povezani članci
Održan web seminar „Pravni oblici  poslovanja poduzeća“
Održan web seminar „Pravni oblici poslovanja poduzeća“

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. danas je održala posljednji web seminar u mjesecu svibnju, na temu „Pravni oblici poslovanja poduzeća“. Sudionici su imali priliku upoznati se s različitim pravnim oblicima poslovanja, njihovim prednostima i nedostacima te uvjetima i načinima na koji je moguće izvršiti registraciju, odnosno osnovati poduzeće.

WEB SEMINAR PRIMJENA ADITIVNE 3D TEHNOLOGIJE U POSLOVANJU
WEB SEMINAR PRIMJENA ADITIVNE 3D TEHNOLOGIJE U POSLOVANJU

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. sutra (26. svibnja 2020. godine) će održati web seminar „Primjena aditivne 3D tehnologije u poslovanju“, u okviru projekta "Oslonac u poslovanju - PIA Antunovac", KK.03.1.2.1.0017, sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Održani web seminari „Digitalni marketing“ i „Brendiranje“
Održani web seminari „Digitalni marketing“ i „Brendiranje“

Ovoga tjedna Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. održala je dva web seminara u sklopu provedbe projekta „Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac!“ sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projektnim aktivnostima predviđeno je održavanje niza besplatnih radionica i seminara s temama iz svijeta poduzetništva, no uslijed nemogućnosti održavanja istih zbog epidemije COVID-19, dio tema bit će obrađen putem web seminara.

BESPLATNI WEB SEMINAR  ZA PODUZETNIKE I PODUZETNICE „BRANDIRANJE“
BESPLATNI WEB SEMINAR ZA PODUZETNIKE I PODUZETNICE „BRANDIRANJE“

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o., 22. svibnja 2020. godine održat će web seminar na temu „Brendiranje“, u terminu od 11.00 do 12.30 sati., u okviru projekta Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac!, sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj.