Općini Antunovac odobren projekt biciklističke staze kroz naselja Antunovac i Ivanovac
30. svibanj 2019.

Općina Antunovac prijavila je projekt Biciklističke staze Općine Antunovac na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU prema Pozivu na dostavu projektnih prijedloga  „Biciklističke staze urbane aglomeracije Osijek“ financiranog iz Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“

Projektom Biciklističke staze Općine Antunovac izgraditi će se dionice kroz naselje Antunovac i naselje Ivanovac ukupne dužine 4,1 km, te spojiti mreža biciklističkih staza namijenjenih javnoj uporabi i povezivanju raznih oblika javnog prijevoza prihvatljivih za okoliš radi povećanja putnika u javnom prijevozu. Biciklistička infrastruktura Općine Antunovac doprinijet će boljoj povezanosti na linijama koje služe za dnevne migracije na području urbane aglomeracije, sigurnosti biciklista u prometu i većem korištenju javnih oblika prijevoza putnika.

 Ukupna vrijednost projekta je 4.100.000,00 kuna, uz maksimalno sufinanciranje od 85 % prihvatljivih troškova.

Projekt je uspješno je prošao 2 fazu evaluacije projektnog prijedloga, te se čeka potvrda ITU Grada Osijeka  i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU kako bi se krenulo u realizaciju izgradnje biciklističkih staza.

Prijavu projekta na natječaj za Općinu izradila je Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o.

Povezani članci
Održane završna konferencija projekta „Izgradnja infrastrukture u proširenju Gospodarske zone Antunovac KK.03.1.2.03.0008“ te početna konferencija projekta „Biciklističke staze Općine Antunovac KK.07.4.2.16.0001“
Održane završna konferencija projekta „Izgradnja infrastrukture u proširenju Gospodarske zone Antunovac KK.03.1.2.03.0008“ te početna konferencija projekta „Biciklističke staze Općine Antunovac KK.07.4.2.16.0001“

Danas smo u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac održali završnu konferenciju projekta „Izgradnja infrastrukture u proširenju Gospodarske zone Antunovac KK.03.1.2.03.0008“ te početnu konferenciju projekta „Biciklističke staze Općine Antunovac KK.07.4.2.16.0001“. Nakon uvodnog govora općinskog načelnika Davora Tubanjskog, oba projekta predstavila je Nataša Tramišak, direktorica Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. koja se brine za adekvatnu i pravovremenu provedbu oba projekta.

ODRŽAN BESPLATNI WEB SEMINAR ZA PODUZETNIKE I PODUZETNICE „POKRETANJE POSLOVANJA – START UP!“
ODRŽAN BESPLATNI WEB SEMINAR ZA PODUZETNIKE I PODUZETNICE „POKRETANJE POSLOVANJA – START UP!“

Danas, 26.6.2020. godine (petak) od 11.00 do 12.30 sati, održan je posljednji web seminar u mjesecu lipnju, na temu „POKRETANJE POSLOVANJA – START UP!“. Sudionici/e seminara imali su priliku upoznati se s problemima pred kojima se nalaze osobe koje se odluče pokrenuti vlastiti posao te o mogućnostima i načinima rješavanja istih, u svrhu bolje pripreme za buduće poslovanje i svladavanje prepreka.

BESPLATNI WEB SEMINAR  ZA PODUZETNIKE I PODUZETNICE  „POKRETANJE POSLOVANJA – START UP!“
BESPLATNI WEB SEMINAR ZA PODUZETNIKE I PODUZETNICE „POKRETANJE POSLOVANJA – START UP!“

Dana 26.6.2020. godine (petak) od 11.00 do 12.30 sati, održat će se web seminar na temu „POKRETANJE POSLOVANJA – START UP!“. Sudionici/e seminara moći će se upoznat s problemima pred kojima se nalaze osobe koje se odluče pokrenuti vlastiti posao te o mogućnostima i načinima rješavanja istih, u svrhu bolje pripreme za buduće poslovanje i svladavanje prepreka.

ODRŽAN BESPLATAN WEB SEMINAR  “ŽENE U PODUZETNIŠTVU – IZAZOVI”
ODRŽAN BESPLATAN WEB SEMINAR “ŽENE U PODUZETNIŠTVU – IZAZOVI”

Danas je održan 2. po redu web seminar u mjesecu lipnju "Žene u poduzetništvu-izazovi", koji Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac - RODA d.o.o. provodi u okviru projekta Oslonac u poslovanju - PIA Antunovac!, sufinanciranog iz EU fonda za regionalni razvoj.