ico

Poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata prema Program pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova

Nalazite se ovdje: Home » Poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata prema Program pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije putem Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje kao regionalnog koordinatora, raspisalo je javni poziv za sufinanciranje projekta pripreme i izrade projektno-tehničke dokumentacije komunalne i socijalne infrastrukture prema Programu pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova.

Prihvatljivi podnositelji zahtjeva su jedinice lokalne samouprave razvrstane u I., II. i III.  skupinu prema stupnju razvijenosti i jedinice područne (regionalne) samouprave razvrstane u I. i II. skupinu.

Najviši iznos sredstava koji se može dodijeliti po podnositelju iznosi 1.000.000,00 kuna za jedinice lokalne samouprave te 2.000.000,00 kuna za jedinice područne (regionalne) samouprave, dok najniži iznos ne smije biti manja od 100.000,00 kuna. Intenzitet potpore od 85% do 95% ovisno stupnju razvijenosti.

Rok za podnošenje zahtjeva je 31. listopada 2017. godine.

Više o Pozivu te natječajnu dokumentaciju možete potražiti na: http://www.slavonija.hr/

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+