ico

Poziv proizvođačima, obrtnicima i poljoprivrednicima za izlaganje na manifestaciji „Povratak vitezova na utvrdu Kolođvar“

Nalazite se ovdje: Home » Poziv proizvođačima, obrtnicima i poljoprivrednicima za izlaganje na manifestaciji „Povratak vitezova na utvrdu Kolođvar“

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane proizvođače, obrtnike, poljoprivrednike i dr. da izlože svoje proizvode i tako upotpune manifestaciju „Povratak Vitezova na Utvrdu Kolođvar“, koja će se tradicionalno održati već 5. godinu za redom, dana 15. rujna 2018. godine od 15.00 do 21.00 sati.

Ciljevi ovog događaja su unaprjeđenje turističke ponude ruralnog područja i stvaranje novog sadržaja na kulturno – povijesnoj baštini, a tematski je namijenjen svim dobnim skupinama, odnosno posjetiteljima sa područja Osječko – baranjske županije, ali i turistima iz susjednih zemalja (npr. Mađarska).

Sadržaji koje manifestacija nudi su: viteške igre mačevanja i streličarstva za djecu, gospodarski sajam lokalnih izlagača, prikaz srednjovjekovnih i viteških borbi te zabavni večernji program – Prikaz noćne bitke za Utvrdu Kolođvar.

Molimo sve zainteresirane izlagače da se jave na broj telefona 031 670 499 ili na e-mail adresu info@roda-antunovac.hr.

Radujemo se Vašem dolasku!