ico

Otvorenje Kulturno-informativno turističkog centra Žnidarec

Nalazite se ovdje: Home » Otvorenje Kulturno-informativno turističkog centra Žnidarec

Poštovani,
Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na otvorenje Kulturno-informativno turističkog centra Žnidarec u Ivanovcu (Duga ulica 140, Ivanovac, Općina Antunovac) koje će se održati u petak, 14. prosinca 2018. s početkom u 12 sati.

Projekt rekonstrukcije i prenamjene postojeće kuće kipara naive Vjekoslava Žnidareca (1931.-2000.) u Kulturno-informativni turistički centar Žnidarec sufinanciran je sredstvima Ministarstva turizma i Općine Antunovac. Ukupna je vrijednost projekta 731.762,04 kuna, od čega sufinanciranje Ministarstva turizma iznosi 344.160 kuna, a njegovom realizacijom nastao je novi sadržaj vezan uz kulturno-povijesno nasljeđe ovoga kraja. Nositelj projekta je Općina Antunovac, a projektnu prijavu za natječaj pripremila je Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. za gospodarski i ruralni razvoj i poticanje poduzetništva.

U multimedijalnom izložbenom prostoru Centra posjetitelji mogu razgledati stalni izložbeni postav djela Vjekoslava Žnidareca, ali i saznati nešto više o ostalim turističkim sadržajima i atrakcijama smještenima u blizini.

Pozivnica – uzvanici