ico

Otvoren natječaj za provedbu tipa operacije 4.4.1. “Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša”

Nalazite se ovdje: Home » Otvoren natječaj za provedbu tipa operacije 4.4.1. “Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša”

Otvoren je natječaj za provedbu tipa operacije 4.4.1. “Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša”. Svrha ovog Natječaja je dodjela sredstava za kupnju električnog pastira s pripadajućom opremom i/ili autohtonog pastirskog psa (tornjaka) i/ili izgradnju novih i/ili obnovu postojećih nastambi za stoku u područjima rasprostranjenosti velikih zvijeri. Prihvatljivi prijavitelji su neprofitne organizacije, javna tijela (ministarstva i agencije) te poljoprivredni gospodarski subjekti, a ukupna je vrijednost natječaja 70.000.000,00 kuna.

Najniža vrijednost potpore po projektu iznosi 400 eura, a najviša 150 tisuća eura. Intenzitet potpore po projektu iznosi do 100 % od ukupnih prihvatljivih troškova projekta.

Zahtjev za potporu može se popunjavati i podnositi u AGRONET-u od 11. veljače 2019. godine od 12:00 sati do 10. svibnja 2019. godine do 12: 00 sati. Više informacija o natječaju potražite na stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju:https://www.apprrr.hr/objavljen-natjecaj-za-provedbu-tipa-operacije-4-4-1-neproduktivna-ulaganja-povezana-s-ocuvanjem-okolisa/