ico

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva objavila Pozive za Znanje bez granica A, B i C

Nalazite se ovdje: Home » Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva objavila Pozive za Znanje bez granica A, B i C

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva objavila je poziv za iskaz interesa za inicijalnu suradnju u području provođenja prijenosa znanja i iskustava iz Republike Hrvatske na međunarodnoj razini – „Znanje bez granica (A)“, poziv za iskaz interesa za inicijalnu suradnju u području sudjelovanja međunarodnih stručnjaka i stručnjakinja na skupovima u Republici Hrvatskoj – „Znanje bez granica (B)“ te poziv za iskaz interesa za inicijalnu suradnju u području sudjelovanja predstavnika/predstavnica udruga u radu tijela međunarodnih organizacija i/ili institucija – „Znanje bez granica (C)“.

Na navedene Pozive se mogu prijaviti udruge registrirane u Republici Hrvatskoj, a najviši iznos financijske podrške Nacionalne zaklade ne smije preći 70% ukupnih troškova sudjelovanja na međunarodnom skupu. Rok prijave je najmanje 30 dana prije najavljenog datuma održavanja skupa, a najkasnije do 10. studenog 2019. godine, s tim da se događanja mogu odvijati najkasnije do 31. prosinca 2019. godine.

Više informacija potražite na mrežnim stranicama Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva:https://zaklada.civilnodrustvo.hr/podrska