ico

Izmijenjen je Indikativni godišnji plan Poziva za 2018.g. sufinanciranih iz OP “Konkurentnost i kohezija”

Nalazite se ovdje: Home » Izmijenjen je Indikativni godišnji plan Poziva za 2018.g. sufinanciranih iz OP “Konkurentnost i kohezija”

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo je krajem prosinca 2017.g., Indikativni godišnji plan Poziva na dostavu projektnih prijedloga sufinanciranih iz Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014. – 2020. za 2018. godinu s ciljem obavještavanja javnosti i omogućavanja pravovremene pripreme projektnih prijedloga potencijalnih prijavitelja objavila je treću izmjenu indikativnog plana.

U novom planu dodani su Pozivi:

– 9a3.4 Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije-druga faza

– 10a3.1 Uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju kao podrška procesu reforme strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

Izmijenjeni indikativni godišnji plan objave natječaja u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” možete preuzeti u nastavku teksta ili  potražiti na: https://strukturnifondovi.hr/indikativni-godisnji-plan-objave-natjecaja/

Indikativni godišnji plan objave PDP-ova sufinanciranih iz Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija‟ 2014.-2020. za 2018. godinu (stanje na dan 09.03.2018.)